Botlás

thumbnail

A Serie B 15. fordulójának meccseit 2 kivétellel szombaton délután lejátszották, így tegnap délután a csapat annak tudatában léphetett pályára, hogy mind az Empoli, mind a Lanciano magabiztosan győzött, így ha tartani akarjuk velük a lépést, nekünk is muszáj lesz behúznunk a 3 pontot. Kíváncsian vártam, hogy a fenti elvárás miatti nyomás hogyan hat a csapatra, és mit fognak nyújtani a srácok a Latina elleni meccsen.

(írta: monyox)

iachini-1-300x336

(Oda Iachini makulátlan mérlege! A Mister sem ezt várta…)

Azóta már tudjuk, hogy a Iachini-érában az első botlás is megtörtént. A játék egészét nézve igazságosabb lett volna a pontosztozkodás, de ugye a focit gólra játsszák, abból pedig a Latina eggyel többet szerzett. A védelmünk kétszer is bedobta a törölközőt, helyezkedési hibákkal segítettük ellenfelünket ígéretes helyzetekhez, akik köszönték szépen, és ki is használták ezeket. A Sorrentino helyett védő Ujkani sem mutatott be egyik gólhelyzetben sem bravúrt, így aztán 2 kiugratással fordították meg a meccset a Latina játékosai. Pontot(kat) menteni pedig nem sikerült. Hogy miért nem? Ezen el lehetne filózgatni elég hosszan, de ami szerintem feltűnő volt, hogy a csapatban nincs egy vezéregyéniség, aki szükség esetén a hátára tudná venni a társaságot.(FABRIZIO, GYERE VISSZA!!!!)

Félő, hogy ezek a könnyedén elhullajtott pontok még megbosszulják magukat, de reméljük, hogy a Novara ellen a következő fordulóban sikerül visszatalálni a helyes útra!

csalódás

(Játékosaink szomorúan ballagtak le a pályáról vasárnap! A Latina kellemetlen meglepetést okozott minden Rózsaszín-feketének!!)