Még várni kell…

screen-latina-palermoA helyzet az, – és tudom, nem először mondom ezt, – hogy összeérett a csapat. Akárhogy is nézzük, akármennyire is próbálunk objektívak lenni és szerények maradni, a tények is azt mutatják, hogy ez a csapat kiemelkedik a mezőnyből. Mi sem támasztja ezt nyilvánvalóbban alá annál, mint hogy a második helyezett, (jelenleg) legnagyobb rivális Latina otthonában különösebb izgalmak/megerőltetés nélkül magabiztos győzelmet aratott a csapat.

Tavaly ilyenkor, ilyen szituációban az ellenfél egyenlítése után borítékolható volt az összeomlás meg a pontadakozás. De most…! Jött válaszként Pisano és Lafferty gólja, és a biztos győzelem.

pauloMár nem emlékszem, hogy melyik szimpatikus szakértő nyilatkozta azt a napokban, hogy ez a Palermo kevés lesz az A-ban. Nem vagyok benne biztos. Természetesen elengedhetetlen, hogy Zampa bácsi vegyen a nyáron pár elsőosztályu játékost a gyengébb posztokra, de ha nincsenek is sztárjátékosaik, csapatként nagyon ütős egységet alkotnak a srácok.

kicsiarakas
Sajnos az Empoli nem tette meg azt a szívességet, hogy pontokat adjon le a ellen, így múlt hétvégén még elmaradt a bajnokavatás, de a következő fordulóban, a Novara otthonában felteheti a csapat az i-re a pontot!