Végre vége…

palpar…ennek a borzasztó szezonnak. Még a szép búcsú sem jött össze. Reméltem, hogy a fiúk odateszik magukat rendesen, hogy legalább a szurkolók azt érezzék, hogy a csapat nem tesz rá nagy ívben, hogy hogyan búcsúzunk az A-tól.

(írta: monyox)

Nem igazán tudok mit hozzászólni a meccshez, egyrészt azért, mert a 20. percben megszakadt a stream-közvetítés, úgyhogy az első félidő második felét lázas streamkeresgéléssel töltöttem, de nem jártam sikerrel. Zárójelben jegyzem meg, hogy mi less itt jövőre stream-témában a B-meccsekkel? Másrészt mikor láttam a szünetben az eredményt, először nem hittem a szememnek. 8 perc alatt bekapni 3 gólt nem rossz teljesítmény. Kíváncsi voltam erre a felforgatott csapatra, hogy mire lesznek képesek azok az emberek, akik eddig kevés lehetőséget kaptak, dehát nem láttam túl sok mindent. Mindenesetre Sanseverino 20 perc alatt többet mutatott, mint Kurtic egész idényben. Az elején voltak komoly helyzeteink is, Abel kapufája vagy Viola illetve Formica helyzete, de ahogy egész idényben, most is képtelenek voltunk gólt lőni. A meccshez nem is fűznék többet hozzá, nézzétek meg az összefoglalót.

Egy dolgot azonban leszögeznék, ha még valakinek nem lenne világos, bár nem hiszem, hogy akad ilyen Palermo-szurkoló; túlzás nélkül kijelenthető, hogy jelenleg a palermói futball esszenciáját, azt amiért a szurkolók lelkesednek, 1 ember jelenti. Fabrizio Miccoli. A lelkesedése, a küzdése, a könnyei… Ilyen emberből kellene még 10, és nem ott tartanánk, ahol… CAPITANO, SEI UNO DI NOI!!!

121555-3