Köszönjük

grazie-ragazziA Serie B befejezésével nemcsak a csapat, hanem a blogunk életében is lezárult egy viszonylag hosszú, ám annál szebb fejezet. Igaz, hogy a srácoknak csak az ősztől, nekünk viszont már júniustól új élet kezdődik – méghozzá egy másik környezetben. Ez a poszt kicsit másabb lesz, mint az eddigiek voltak, ennyivel ugyanis, minimum tartozunk a taccs.hu-nak, akiknek ezúton szeretnénk köszönetet mondani!


Véget ért a szezon, véget ért a mi vendégszereplésünk is a taccs.hu oldalon. Újabb költözés jön, remélhetőleg ez már tartósabb megoldás lesz. Amikor a taccs.hu befogadott minket, tudtuk, hogy ez csak egy átmeneti állapot lesz, de ennek ellenére vagy inkább éppen ezért nagyon hálásak vagyunk a srácoknak a taccs.hu-nál, és köszönjük a lehetőséget, illetve a felületet!
Mindamellett köszönjük Nektek is, hogy olvastátok, és oly sokszor még lájkoltátok, kommenteltétek is az általunk írt posztokat, higgyétek el, nagyon sokat jelentett ez nekünk! Nélkületek nem sok értelme lett volna ezt csinálni! Köszönettel tartozunk azoknak a szurkolóinknak is, akik idén csak passzív szemlélői voltak az oldalunknak, és végezetül, de nem utolsósorban szeretnénk megköszönni azoknak is, akik vendég(szurkoló)ként olvastak, és tiszteltek meg minket a hozzászólásaikkal! Jó volt együtt végigizgulni a Serie B-t, GRAZIE MILLE!

A blog azonban, az élethez hasonlóan természetesen nem áll meg, hanem megy tovább, a következő poszt pedig már az új felületünkön fog megjelenni! Már most szeretnénk figyelmeztetni mindenkit, hogy a részünkről ne is számítsatok semmiféle nyári szünetre, hiszen nemsokára itt a mercato, jönnek az újabbnál-újabb hírek az átigazolásokról, mi meg tele vagyunk ötletekkel a nyári posztokat illetően!

Számítunk a figyelmetekre a jövőben is, addig is a közeli viszontlátásra!