Színtelen, szagtalan

Palermo-BresciaAz összefoglalóból úgy is tűnhet, hogy mi irányítottuk a meccset, és megérdemelten vihettük volna el a Brescia otthonából a 3 pontot, de ez sajnos nem igaz. Abszolút nem volt benne a játékunkban a győzelem.

(írta: monyox)

Sajnos azt figyeltem meg, hogy az utóbbi időben képes vagyok mást csinálni Palermo-meccsek alatt, és a meccs csak a háttérben szól. Hát, nem túl gyakran kellett felkapnom a fejem ezúttal sem valami tetszetős akció láttán (hallatán)

Végül is, ha azt nézzük, hogy idegenben begyűjtöttünk 1 pontot, az nem rossz teljesítmény. Más kérdés, hogy ha vissza akarunk kerülni az A-ba, akkor vajon ahhoz nem ártana-e idegenben is aratnunk. Egy mondatban “végigmenve” a csapaton, a védelem megint nem volt képes anelkül megúszni a meccset anélkül, hogy össze ne hozzanak egy gólt, középpályánk, mint olyan, nincs, Dybala meg Hernandez meg ismételten olyan helyzetkihasználási mutatót hozott össze, hogy az egész egyszerűen siralmas. Mindenesetre én Iachini helyében Laffertynek bérelt helyet biztosítanék a kezdőben.

Szerintem aki látta a meccset, annak egyételmű, hogy ez nem lesz elég arra, hogy visszajussunk. Többet kell adni egyénenként és csapatként egyaránt.