X

pvA szombati mérkőzés tipikus X/1gólos meccs volt. Kiegyenlített volt a játék, mindkét csapatnak adódtak helyzetei, szóval igazi 3esélyes meccs volt. Na, akkor ennyit a labdarúgásban használatos közhelyekről. Igazából nincs túl sok minden, amit el kellene mondani ezzel a meccsel kapcsolatban. Hajtás után mindössze 3 dolgot emelnék ki!

(írta: monyox)

  1. Abel Hernandez a mi szent tehenünk. Ha esik, ha fúj, ha belövi, ha kihagyja, neki úgy látszik, hogy mindig pályán kell lennie. Laffertyben sokkal több lehetőséget látok. Harciasságban, aktívitásban, mindenben. 10 perc alatt többet csinált, mint Abel az egész meccsen.
  2. Nálam a meccsel kapcsolatos meglehetősen kevés pozitív gondolatok egyike Pisano teljesítménye volt. Lehet, hogy nem csinált semmi extrát, de robotolt, futott, ütközött, aző oldalán jóval veszélyesebbek voltunk, mint Daprela oldalán. Bár Pisano nem A-szintűfocista, nálam egyértelmű lenne az ő szerepeltetése Morganella helyén.
  3. Azt vettem észre, hogy időről-időre visszatérek erre a témára. Támadó-középpályás. Nem vagyok edző. Egyrészt. Rengeteg dolgot kellene megváltoztatni. Másrészt. Ugyanakkor csak a vak nem látja, hogy a támadasaink olyan szinten ötlettelenek, hogy az néha már szinte fájdalmas. Tudom, ezerszer szajkóztam már Franco Vazquez nevét. De leírom ezeregyedszer is. Amikor a srácot a pályán lehetett látni (Palermo-mezben volt az 10 perc is), akkor bennem egyértelműen olyan benyomást keltett, hogy rá nagy szükségünk lenne a támadásoknál. Dybalát is próbálgatták (főleg Gattuso) ebben a szerepben, de ő szerintem inkább csatár, mint támadó középpályás. Szóval csak annyit szeretnék mondani, hogy szóljatok, ha tudjátok, hogy mi van Vazquezzel!

Mindenesetre ha valakinek nem lenne világos a szombati meccset látva, ez a teljesítmény nem lesz elég a feljutáshoz. Ahhoz az ilyen (hazai!) meccseket kötelező lenne behúzni. Nem kell a kamuszöveg, hogy helyes úton járunk. Hello! A bajnokság rég elkezdődött! Az ilyen elhullajtott pontok meg előbb-utóbb megbosszulják magukat. Következő fordulóban megyünk az Avellinóhoz látogatóba. Velünk együtt ők is 18 ponttal állnak. Kell még valamit hozzáfűzni?