LaPOSZTó (1.rész)

13495-3

Örömmel jelentjük, hogy ezen a nyáron sem marad el az értékelős posztunk, amelyet immár harmadik éve készítettünk el, és amelyben ezúttal is külön-külön elemeztük játékosaink elmúlt évben nyújtott teljesítményeit! Tavalyhoz képest, csak a cím változott, a bírálati szempontok azonban, ugyanazok maradtak. Vagyis, a keret minden tagjának adtunk egy lapot és egy osztályzatot a 2015/16-os idényben mutatott produkciójára, mindezen túl pedig, arról is írtunk, hogy szerintünk mely posztokra kellene erősítenünk a nyáron. A kétrészes sorozatunk első fejezetében a kapusokkal és a védőkkel foglalkoztunk.

Amint a bevezetőben már említettük, az értékelésünket ismét két szempont alapján végeztük, úgy, ahogy egy évvel ezelőtt is tettük. A már jól ismert zöld, sárga, és piros-lapos jelrendszer mellett, újfent osztályoztuk is a játékosok teljesítményét egy 1-től 5-ig terjedő skála alapján. Az alábbiakban tehát, minden futballistának adtunk külön-külön egy lapot és egy érdemjegyet az elmúlt évi teljesítményére, de mivel szeretnénk, hogy érthetőbb legyen a dolog, először is elevenítsük fel, mit is jelentenek a különböző osztályzatok, és a lapszínek:

A skála, amely alapján osztályoztunk:

1 – Rendkívül gyenge produkció egész évben, nagyon sok hibával, a teljesítmény gyakorlatilag értékelhetetlen

2 – Súlyos hibákat elkövető, az átlagos szinttől jóval gyengébb teljesítmény, kevés jó megmozdulással

3 – Az átlagosra jellemző, erős közepes szintet hozó teljesítmény.

4 – Nagyon jó játék, az átlagosnál már sokkal jobb teljesítmény, sok hasznos megmozdulással

5 – Kiemelkedő, már-már hibátlan teljesítmény, több remek megmozdulással, a támadóknál szerzett gólokkal, gólpasszokkal.

– Akiket nem, vagy csak alig láttunk játszani, azokat értelemszerűen nem osztályoztuk!

Lapok:

ZÖLD: egyértelműen megtartanám, vagy megtartottam volna a következő szezonra is!

SÁRGA: kiegészítő embernek megtartanám/megtartottam volna, vagy kölcsönadnám más csapathoz, hogy fejlődjön!

PIROS: nem tartanék igényt a szolgálataira a következő bajnoki évadban, tehát elküldeném/elengedném!

KAPUSOK:

70. Stefano Sorrentino:

sorre1

monyox: Elment a vezér, de ki tudja, miért… Visszament Veronába, és hiányozni fog. Érthetetlen, de ezt a szót elég sokszor szoktuk a Palermóval kapcsolatban ismételgetni. Azt nyilatkozta, hogy jól érzi magát rózsaszín-fekete mezben, mégis a Chievo játékosa lett ismét. Még 3-4 évig megoldott lett volna a kapus-kérdés, átadhatta volna a tudását a fiataloknak, de… 

Osztályzatom: 5

zöld-kicsi

palermo88: Egy olyan bajnoki idény után, amelyben a második legtöbb gólt kapta a csapat, furcsa a kapust kiemelni és dicsérni, ám én most mégis megteszem! Sorre ugyanis, a mögöttünk hagyott szezonban sem okozott csalódást, a védéseivel és a viselkedésével is nagyon sokat tett azért, hogy a Palermo jövőre is az elsőosztályban futballozhasson! Tökéletes csapatkapitánya volt az együttesnek, és mindig képes volt magát alárendelni a csapat érdekeinek. Ezt bizonyítja, hogy egyszer még az aktuális edzővel is szembeszállt (lásd, a januári Verona-Palermo 0-1 utáni nyilatkozatát) az eredményesebb jövő reményében, amikor pedig, a szezon végén arra kérték, hogy tegye félre minden vitáját, és álljon be a csatasorba, ő beállt! Sorrentino, nemcsak tavaly, hanem az elmúlt három évben is igazi vezére, és meghatározó alakja volt ennek a gárdának – kár, hogy a jövőben már nem lesz az! Tudniillik, a rutinos portás búcsút intett a klubnak nyáron, ami egyértelműen érzékeny veszteséget jelent a számunkra! Sorre felemelt fejjel távozhatott, mi pedig, sohasem fogjuk neki elfelejteni azt a sok jót, amit a rózsaszín-fekete színekért tett! Kösz mindent, Stefano, további sok sikert Neked!

Osztályzatom: 5zöld-kicsi

1. Josip Posavec:

Josip-Posavec

monyox: A fiatal horvát jól mutatkozott be, amikor szükség volt rá. Tehetséges kapus, jó lenne rá számítani a jövőben, viszont talán nem őt kellene megtenni elsőszámú hálóőrnek a 2016/17-es szezonra. Nem minden kapus egy Donnarumma, szóval a következő év még bőven ráférne második számú portásként.

Osztályzatom: –

zöld-kicsi

palermo88: A Bologna elleni hazai meccsen már láthattuk, hogy mire is képes a januárban visszarendelt fiatal horvát kapus. Mint tudjuk, a bemutatkozása elég jól sikerült palermói mezben, mert nemcsak jól védett azon a délutánon, hanem megúszta kapott gól nélkül is a kilencven percet, ezáltal pedig, fontos ponthoz segítette a csapatot. Az a produkció tényleg biztató volt Josip-tól, amivel bizonyította, valóban helye van a keretben és a Serie A-ban is. Abban viszont, már nem feltétlenül vagyok biztos, hogy máris elsőszámú kapusként kellene rá tekintenünk a következő szezonban, mégpedig azért, mert 21 évesen még talán nem várható el tőle, hogy hétről-hétre kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtson Európa egyik topligájában! Mindazonáltal, jól is elsülhet Posavec mélyvízbe dobása…

Osztályzatom: –

zöld-kicsi

53. Fabrizio Alastra:

Palermo - Torino

monyox: Hasonló a helyzet, mint Posavec esetében, azzal a különbséggel, hogy már kölcsön is adtuk Fabriziot, hogy alsóbb osztályban pallérozódjon.

Osztályzatom: –

sárga-kicsi

palermo88: Februárban úgy hozta a sors, hogy kétszer is a gólvonal elé kellett állnia a mindössze 18 esztendős Fabrizio-nak a felnőttek között. Összességében nem védett rosszul, voltak bravúrjai is, de sajnos, a statisztikája így sem mutatott valami jól a Torino és a Roma elleni meccs után: összesen hatszor vették be a kapuját 142 perc alatt, és még ha nem is volt benne minden gólban, aligha tett jót a lelkének ez a dolog! Úgy vélem, tehetséges kapus, de sokat kell még fejlődnie, éppen ezért nem bánom, hogy kölcsönadtuk őt a Matera-nak. Ha szépen felépítik a karrierjét, akkor nem kizárt, hogy egy nap Alastra nevével kezdődik majd Palermo összeállítása!

Osztályzatom: –

sárga-kicsi

A kapusposzt értékelése összességében:

monyox: Nem gondoltam volna idény közben, hogy ismét a kapusposzt miatt kell majd izgulnunk, de Sorrentino távozásával ismét adott a probléma. A fenti Posavec-jellemzés óta eltelt pár nap, a csapat kikapott a Balmazújvárostól, és hát ne szépítsük; a szerb kapus hibát-hibára halmozott a meccsen. Nem hiszem, hogy vele kellene elsőszámú kapusként nekivágni a szezonnak, úgyhogy, minőségi pótlásra lenne szükség a poszton, de nagyon hamar!

palermo88: Azzal, hogy Stefano Sorrentino elment, komoly űrt hagyott maga után, amit nem lesz könnyű betölteni. Josip Posavec-et elsőszámú cerberusnak kinevezni, véleményem szerint korai, rajta kívül pedig, a kölcsönből visszahívott Andrea Fulignati és a Primavera-ból felhozott Leonardo Marson vehető még számításba ezen a poszton, akiknek a fiatal koruk miatt, szintén nincs még élvonalbeli tapasztalatuk. A jelenlegi kapusok átlagéletkora nem éri el a 20 évet sem, így hát, elég egyértelműnek tűnik, hogy mindenképpen igazolnunk kellene egy rutinos, A-ligás tapasztalattal is rendelkező kapust! Ellenkező esetben, főhet Ballardini feje, hogy kit állít a gólvonal elé hétről-hétre…

VÉDELEM:

15. Thiago Cionek:

cionek

monyox: A lengyel-brazil volt számomra a szezon pozitív meglepetése. Megvettük, jegeltük, hogy miért, senki sem tudja. Elkönyveltük egy újabb “csodaigazolásnak”, aztán végre-valahára bedobta a mister a játékba, és az első meccsen olyan meredek dolgokat csinált (negatív értelemben), hogy egyből világos lett számomra, hogy miért a padot koptatta eddig. Viszont a következő 4 meccsen olyat alkotott, aminek köszönhetően egyből bekerült az EB-n résztvevő lengyel válogatottba, engem pedig meggyőzött arról, hogy helye van a csapatban. Magabiztos, kemény, kiegyensúlyozott teljesítményt láthattunk a részéről. Jövőre a kezdőben a helye! Vitiello-val karöltve így a jobbhátvéd posztja meg is van oldva. 

Osztályzatom: 5

zöld-kicsi

palermo88: A télen igazolt hátvéd bemutatkozására, sokáig várni kellett, amikor pedig, Walter Novellino végre megadta neki az esélyt a Chievo ellen, finoman fogalmazva sem nyűgözött le bennünket – már csak azért sem, mert vastagon benne volt a bekapott gólokban is! Aztán, a szezon hajrájában, amikor a legfontosabb meccsek következtek, Davide Ballardini újra betette a védelembe Cionek-et, aki megmutatta a valódi tudását! A lengyel-brazil védő a kiváló teljesítményével nagyban hozzájárult a bennmaradás kiharcolásához, az utolsó pár fordulóban mutatott játékával pedig, azt is elérte, hogy meghívják őt a lengyel válogatott Európa-bajnoki keretébe. Noha a kontinenstornán nem jutott sok szerep Thiago-nak, ettől mi még büszkék vagyunk a hátvédre, aki remélhetőleg, jövőre is hasznos tagja lesz a csapatnak!

Osztályzatom: 4

zöld-kicsi

6. Edoardo Goldaniga:

Real Sporting de Gijon v US Citta di Palermo - Preseason Friendly

monyox: A palermói jövő belső hátvédje. Rutintalanságának köszönhetően volt pár hibája, de fiatal kora ellenére jól vette a tűzpróbát. Nem csoda, hogy többek között a Sampdoria is szeretné leigazolni, de könyörgöm, ha egyszer kineveltük, tartsuk meg, és ne csak a pénzt lássuk benne! 

Osztályzatom: 4

zöld-kicsi

palermo88: Érdekes szezonon van túl! Davide Ballardini volt az, aki először betette Goldaniga-t a csapatba, és ekkor úgy tűnt, akár a szezon palermói felfedezettje is lehet. Magabiztos volt, és jól is játszott, emellett pedig, még gólokat is lőtt. Aztán, februárban minden megváltozott körülötte: sajnálatos módon, elveszítette az édesapját, miközben még sérülések is hátráltatták. Ennek ismeretében, aligha meglepő, hogy Goldaniga nem is tudta visszaverekedni magát a kezdőbe (pedig időközben már Ballardini is visszatért), ám ettől még nagyon jó futballistának tartom. Számomra nem kérdés, hogy Edoardo-nak helye van a Palermo keretében, hiszen még mindig csak 23 esztendős, vagyis, előtte a jövő!

Osztályzatom: 4

zöld-kicsi

12. Giancarlo Gonzalez:

pipo

monyox: Pipo 2015/16-os idénye nagy csalódást okozott. Az a betonhátvéd, aki az előző idényekben magabiztosan vezette a Palermo védelmét, bizonytalan, körülményes játékot produkált, de ami még rosszabb, hogy abszolút motiválatlan formát mutatott. Többször jelezte, hogy távozni akar, jelenleg is van érdeklődés iránta, szóval azt mondom, hogy menjen, és szigorú leszek, de: 

Osztályzatom: 3

piros-kicsi

palermo88: Nagyot tévedtem, amikor egy évvel ezelőtt úgy fogalmaztam, hogy „köré lehetne építeni a jövő évi védelmet!” ’Pipo’, sajnos közel sem tudta megismételni azt a teljesítményt, mint amit a 2014-15-ös szezonban mutatott, másként fogalmazva, a Costa ricai védő csak árnyéka volt önmagának a mögöttünk hagyott idényben. Különösen a bajnokság első felében játszott rengeteg hibával, mindezen túl, néha még motiválatlannak is tűnt. Kész szerencse, hogy az év végére azért ő is összeszedte magát, így végül is, valamennyit korrigálni tudott az összképen. Bár nem feltétlenül örülnék a távozásának, az utóbbi hetekben csak olyan híreket lehetett róla olvasni, hogy mindenáron menni akar, mert új kihívásokat keres, ezért ennek tükrében adtam neki piros lapot, mondván, nem kell akadályt gördíteni a távozása elé! Pótolhatatlan ember amúgy sincs…

Osztályzatom: 3

piros-kicsi

4. Sinisa Andelkovic:

12086-3

monyox: Próbálom felidézni, hogy követett-e el nagyobb hibákat a szezonban, de nem igazán ugrik be semmi. Sinisa olyan, mint a bor; ahogy idősödik, úgy lesz egyre megbízhatóbb és jobb. Sokszor az volt az érzésem, hogy a “sztárjátékos” Gonzalezt simán feledtetni tudja a küzdésével és motiváltságával. Goldaniga-val vagy akár Vitielloval jó kis belső párost alkothatnak, persze ez még nem jelenti azt, hogy nem kéne a posztra igazolni!

Osztályzatom: 4

zöld-kicsi

palermo88: Ahhoz képest, hogy tavaly ilyenkor (rajtam kívül) alig akadt olyan Palermo-szurkoló, aki Sinisa-t a csapatban szerette volna tudni, mostanra nagyot fordult a világ! Andelkovic talán a legmegbízhatóbb teljesítményt nyújtotta a védők közül, ezzel pedig, bizonyította, hogy igenis fontos tagja a jelenlegi keretnek! Noha a szezon elején még nem számított alapembernek, a bajnokság végére egyértelműen az lett, miközben a teljesítménye is kiegyensúlyozott volt! A csapat legfontosabb meccsein, hiba nélkül futballozott, ezáltal, tevékeny részese volt a bennmaradás kiharcolásának. A szlovén védőre jövőre is nagy feladatok hárulhatnak, de látva a tavalyi teljesítményét, nyugodtan bízhatunk benne! Mint ahogy, én mindig is tettem… 😀

Osztályzatom: 4

zöld-kicsi

2. Roberto Vitiello:

vitiello

monyox: Volt pár gyenge pillanata, megingása, de általánosságban amikor helyet kapott (miért kellett annyit erőltetni Strunat, miért???), akkor élt a lehetőséggel. Tartsuk meg, helye van a kezdőben, akár jobboldali – akár belső védőként.

Osztályzatom: 4

zöld-kicsi

palermo88: Azon kevesek egyike, akinek zsinórban harmadjára is zöld lapot adhatok! Vitiello-ra tavaly is bátran lehetett számítani, a rutinjával sokat segített a csapatnak – a pályán és azon kívül is. Oké, neki is voltak gyengébb meccsei, mint ahogy mindenki másnak, de leszámítva egy rövidebb időszakot, összességében nem lehet sok rosszat mondani az elmúlt évi teljesítményéről. Vitiello fontos tagja ennek az együttesnek, amit az is bizonyít, hogy a nyáron megkapta a csapatkapitányi karszalagot is! Ismerve Roberto mentalitását, aligha kockáztatok nagyot, ha már most kijelentem: jó helyre került az a szalag!

Osztályzatom: 4

zöld-kicsi

23. Aljaz Struna:

struna labdával

monyox: Íme, a 2015/16-os idény bűnbakja. Amikor a szlovén a Palermóhoz került, szinte azonnal ment is kölcsönbe a Varese-hez. Utána pedig a Carpi-hoz. Carpi-ból jöttek olyan hírek, hogy nagyon jó teljesítményt nyújjtott a másodosztályban, vissza is került Palermóba, és az utolsó idényben rendszeresen lehetőséget kapott, de ő volt a védelem leggyengébb láncszeme. Ilyen játékosra, aki a hiányosságait felesleges durvaságokkal próbálja kompenzálni, még a padon sincs szükség!

Osztályzatom: 1

piros-kicsi

palermo88: Összeszámolni is nehéz, hogy hány gólt kaptunk a hibáiból, és hány pontot buktunk a butaságai miatt! Struna-ról hamar kiderült, hogy nem üti meg az A-liga szintjét, ám nem is ez volt az érdekes! Sokkal inkább az, hogy edzők jöttek-mentek, de a szlovén majdhogynem mindenkinél alapembernek számított, mindaddig, amíg Ballardini úgy nem döntött a szezon végén, hogy Cionek-nek szavaz bizalmat a posztján. A különbség meg is látszott. Persze, igazságtalan lennék, ha nem említeném meg, hogy az Atalanta elleni hazai meccsen (2-2), Struna góljával mentettük meg az egyik, nagyon sokat érő pontot, ám ezzel, még messze nem egyenlítette ki a számláját a 23-as mezben szereplő hátvéd! Mivel nem gondolom úgy, hogy jövőre komoly megújulásra lenne képes, ezért elköszönnék tőle a nyáron!

Osztályzatom: 1

piros-kicsi

3. Andrea Rispoli:

US Citta di Palermo v US Avellino - TIM Cup

monyox: A rutinos védő eleinte hullámzó teljesítménnyel állt elő, aztán a bajnokság hajrájában megmutatta, hogy lehet rá számítani, így én továbbra is megtartanám, jobboldali védőként/szélsőként jő lesz a következő idényben. Inkább ő, mint Morganella.:)

Osztályzatom: 4

zöld-kicsipalermo88: Ismét bizonyította, hogy egy nagyon megbízható jobbszélső! A bennmaradás kiharcolásában hatalmas szerepe volt Rispoli munkájának is, aki a csapat legfontosabb meccsein mindig kiemelkedően futballozott. Hogy csak egy példát említsünk: az utolsó, Verona ellen 3-2-re megnyert kulcsfontosságú meccsen mindhárom gólunkban vastagon benne volt, ami jelezte, Andrea remekül bírja a nyomást, és képes a nagy tét mellett is közel 100%-os teljesítményt nyújtani! Noha a nyár elején felmerült, hogy Iachini elviszi magával Udine-be, számomra nem kérdés, hogy Andrea-t semmi pénzért nem szabad elengednünk! Remélem, Rispoli még hosszútávon erősíti a rózsaszín-feketéket, miként azt is, hogy ezt mások is így gondolják!

Osztályzatom: 5

zöld-kicsi

 77. Michel Morganella:

michel

monyox: Hát, már megint a jó öreg Michel. Nem kell senkinek, nálunk meg el van, mint hal a vízben. Mondjuk ezt nem feltétlenül a produkciójára értem. Mit is mondhatnék? Futni tud, hajtani tud, focizni már kevésbé. Viszont olyan időket élünk, hogy Palermóban már a lelkesedést is értékelni kell, szóval maradjon. Bár nálam egyértelműen előnyt élvez vele szemben Rispoli, azért maradhat a svájci az ex-parmai pótlásaként.

Osztályzatom: 3

sárga-kicsi

palermo88: Két éve sárgát, tavaly piros lapot kapott tőlem, most pedig miért ne kaphatna zöldet? A hozzáállása és a mentalitása is tanítanivaló, nem csoda, hogy a közönségnek is hatalmas kedvence lett az elmúlt idényben. Hiába, mostanság már az is elég Palermóban, ha valaki végigbrusztolja a kilencven percet, Michel pedig, ebből a szempontból utánozhatatlan. Az igaz, hogy még mindig képes hajmeresztő butaságokat elkövetni (emlékezzünk például a sorsdöntő, Hellas Verona elleni meccsen összeszedett piros lapjára), de ha a közönségnek ezzel együtt is tetszik, akkor én miért ne adjak neki zöld lapot…? 

Osztályzatom: 3

zöld-kicsi

 7. Achraf Lazaar:

lazaar-palermo-luglio-2015-ifa

monyox: Arrivederci, Achraf! Tavaly állítólag vitte volna valamelyik francia csapat 15 millióért, de megtartottuk. Hogy miért, senki sem tudja, bár benne van a pakliban, hogy ez ismét csak Zamparini trükközése lehetett a „valós“ francia ajánlattal. Most már eladnánk 4 millióért is, bár megmondom őszintén, a felét sem éri a srác. Azt mondom, hogy menjen csak, ő is menni akar, csináljunk belőle pénzt, aztán az áráért vegyünk egy normális balszélsőt.

Osztályzatom: 3

piros-kicsi

palermo88: A marokkói balszélső eddig mindig zöld lapot kapott tőlem, de ezúttal nem tudok neki ilyet adni! Rossz szezonja volt, akárcsak a csapatnak, az pedig, nagyon komoly kritika vele szemben, hogy a bajnokság egy bizonyos szakaszában, már egy Primavera-ból felkerült játékos is kiszorította, aki ráadásul nem is nyújtott nála rosszabbat! Az idény végén már egy jobbszélső, nevezetesen Morganella játszott a helyén, vagyis, a csapat szép lassan „elfelejtette” Achraf-ot, akiért egy éve, állítólag még 15 millió eurót kínált egy európai topcsapat! Bevallom, sajnálom, hogy így alakult Lazaar tavalyi szezonja, mert a történtek ellenére nem tartom rossz képességű játékosnak, most viszont azt mondom, hogy ez a kapcsolat elfáradt. Magyarul, igazolnunk kellene valaki mást a helyére a nyáron, Lazaar-t meg elengedném, hogy egy másik csapatnál megújulhasson. 

Osztályzatom: 2

piros-kicsi

 97. Giuseppe Pezzella:

4170744-kN5F-U140776513576FPD-620x349@Gazzetta-Web_articolo

monyox: 19 évesen már rendszeres játéklehetőséget kapott a saját nevelésű balszélső. Goldaniga-val őt is egyre inkább sikerül beépíteni a „nagyok“ közé, s ez jó! Nagyon jó! Szükség van a fiatalokra, és bár még látszik a játékán a rutintalanság, egyre jobb lesz. Azt a teljesítményt pedig, amit Lazaar-tól láthattunk már simán hozza. Még több lehetőséget neki! 

Osztályzatom: 4

zöld-kicsi

palermo88: Nehéz egy ennyire zaklatott szezon után pozitívumokat keresni, de ha mégis találnom kell valamit, akkor azt írom, hogy legalább a fiatalokhoz bátran hozzá lehetett nyúlni! Ennek ékes bizonyítéka volt Giuseppe Pezzella szerepeltetése, aki a tavalyi szezont ugyan még a Primavera-ban kezdte, utána viszont már a Serie A-ban találta magát. Ráadásul, a fiatal balszélső hamar megkapta az esélyt a nagyok között is, és örömmel láttuk, hogy nem ijedt meg a kihívástól. Olyannyira nem, hogy nem sokkal később már a marokkói válogatott Lazaar-t is kiszorította a kezdőből, sőt, mi több, semmivel sem játszott gyengébben, mint a 7-es! Pezzella teljesítménye azért is volt üdvözítő, mert így, a többi fiatal is láthatta, hogy bizony el lehet jutni a felnőtt csapathoz! Most már csak azt kellene elérni, hogy Pezzella a jövőben is képes legyen ezen a szinten futballozni, és akkor hosszú időre meg is oldódik a balszélső kérdése!

Osztályzatom: 3

zöld-kicsi

A védelem értékelése összességében:

monyox: A jobb oldal szerintem rendben van, hiszen a Cionek-Rispoli-Vitiello trió elég megbízhatónak tűnik. Középen ugye adott Andelkovic, Goldaniga, Gonzalez (egyelőre, de őt, mivel nem akar maradni, jobb lenne pénzzé tenni) és Vitiello is be tud ugrani, ha a helyzet megkívánja, viszont azért nem ártana hozni egy rutinos középső védőt. A bal oldal. Hát, nem túl nagy a merítési lehetőség. Lazaar (aki szinten menne) és a 19 éves Pezzella. Szóval erre a posztra mindenképpen kellene embert igazolni!

palermo88: Ha a csapat nem maradt volna benn, akkor most nyilvánvalóan azt írnám, hogy komoly vérfrissítésre van szükségünk hátul, és csak egy-két embert tartanék meg a jelenlegi védők közül, az utolsó négy fordulóban látottak viszont, meggyőztek arról, hogy képesek ezek a játékosok is magas szinten teljesíteni! Ez persze nem jelenti azt, hogy ne jönne jól egy-két új ember a hátsó alakzatba, mert összességében, nincs túl nagy merítési lehetősége a szakmai stábnak. Egy tapasztalt belső védőt, és egy ballábas futballistát mindenképpen igazolnék a nyári mercato ideje alatt, ha pedig, még Gonzalez és Lazaar is eligazol a klubtól, akkor az ő pótlásukat is meg kellene oldanunk! Szóval, bőven ráférne az erősítés a védelmünkre!

FOLYTATÁS A MÁSODIK RÉSZBEN, AMELYBEN A KÖZÉPPÁLYÁT ÉS A CSATÁRPOSZTOT VESSZÜK MAJD GÓRCSŐ ALÁ!!!