Visszaszámolás: 5…

12112008153935bSzóval a hátramaradt 5 meccs. Hihetetlenül kiélezett lesz a befutó, a Siena 5 meccsel a cél előtt 30 ponttal áll, mi fej-fej mellett a Genoaval 29-cel. Itt már minden egyes pontvesztés, minden egyes megingás végzetes lehet.

(írta: monyox)

Inter otthon. El tudunk képzelni ennél lazább meccset is. Bár az Inter jelenleg elég messze van attól a színvonaltól, amit egy Intertől elvárhatnánk. Mióta Murányi Jóska lelépett Milánóból, nem igazán okoz örömet a kékfekete gárda a szurkolóinak. Nincsenek jó passzban, sérültjeik is vannak bőven, ugyanakkor egy Palacio bármikor képes eldönteni egy meccset egyedül is, ahogy azt már tette többször az Inter mezében is.

250px-Matias_Silvestre_(cropped)Hát kellett ez Neked?!

Azonban nekünk nem az Interrel, hanem elsősorban saját magunkkal kellene foglalkoznunk. Ami jó hír, hogy a Capitano újra egészséges, kezdeni is fog, ami rossz hír, hogy Dossena eltiltás miatt nem fog játszani. Valószínűleg a már „megszokott“ kezdőt kapjuk „morganellástól, kurticostól“, de amíg ez a nyerő kezdő, addig engem nem érdekel. A Catania elleni Ilicic gól az utolsó utáni pillanatban olyan szinten felszabadító volt, látszott a srácokon, hogy egy gát szakadt át ezzel a góllal. Remélhetőleg ez nem csak arra a meccsre volt felszabadító, hanem kitart a hátralevő 5 összecsapásra is.

Közben nem árt azért oldalra néznünk a közvetlen riválisokra. A Siena a Roma vendége lesz ebben a fordulóban, a Genoa pedig a Chievohoz látogat. Objektíven nézve a dolgokat sem biztos 2-es egyik meccs sem. Ha az Inter ellen sikerülne egy jó eredményt összehoznunk, akkor az jelentősen befolyásolná a dolgok kimenetelét. Addig is idézzük fel, hogy hogyan kell elkapni az Intert a Barberaban.