A legnehezebb

juvepalA regnáló bajnok illetve a leendő bajnok elleni idegenbeli meccs elméletileg a szezon legnehezebbje kell, hogy legyen. Márpedig ma délután 15:00-kor ez következik, és egészen biztosan nem lesz sétagalopp.

(írta: monyox)

Egy esélyünk lehet, ha maximálisan koncentrálunk, teljes erőbedobással küzdünk és a maximumot adjuk a pályán. Akkor reménykedhetünk, hogy a zebrák hibáznak. Azt kell, hogy mondjam, hogy már 1 pont megszerzése is bravúrnak számítana, pedig pár éve még mi voltunk a Juventus mumusa hazai pályán. Sajnos azok az idők elmúltak, és míg nekünk a mai meccs (is) az életbenmaradásról szól, addig a Juve éppen ma ellenünk biztosíthatja be az újabb bajnoki győzelmét. Közvetlen riválisaink közül a Genoa a Pescarat fogadja. A papírforma szerint hazai győzelem várható, de reménykedjünk, hogy a delfinek megrázzák magukat, és meglepetést okoznak, mint ahogy tették már többek között ellenünk is. A Siena pedig Cataniaban játszik, vélhetően nem sok eséllyel. Ugyanakkor lassan ideje előrefele is nézegetni, mert a Torino is már csak 4 ponttal, a Sampdoria pedig 6tal van előttünk, szóval befogható távolságban.

A kezdőből biztosan hiányozni fog Morganella eltiltás miatt (Hurrá!), visszatér Dossena (Hurrá!), én személy szerint kíváncsian várom, hogy Sannino milyen összeállításban küldi pályára a srácokat, akik reményeim szerint kiteszik a szívüket a pályára a Juventus stadionjában.