Lesz ez jobb is!

news_52909_Gennaro_Gattuso_PalermoVasárnap reggel összefoglalót írni egy vesztes meccsről. Hát, el tudok képzelni kellemesebb programot is. Mit is lehetne a tegnapi meccs margójára írni… Hajtás után visszanézünk.

(írta: monyox)

Első otthoni meccs az idényben, kiállitás, vereség, füttyszó. Az ember néha már immunisnak érzi magát az ilyen mérkőzésekre. Már fel sem húzza magát. Csak egy vállvonás. Megszokás. Hát, elég szomorú.

Pedig minimum a bíróra simán ki lehetne akadni. Nem elég, hogy bekaptunk az elején egy gólt (érdemes megnézni a gól előtt Morganella és Andelkovic töketlen helyezkedését, na ezért (is) olyan sebezhető a védelmünk), durván belenyúl a meccsbe, amikor egy szimpla szabálytalanságnál második sárgával kiszórja Ngoyit. Igy aztán nem elég, hogy gólhátrányban voltunk, még emberhátrányba is kerültünk, és nem mindegy, hogy 11 ember ellen hányan jászunk több, mint 1 órán keresztül. Mondhattuk volna, hogy kész, ennyi, ez elment.

DE: Volt tartása a csapatnak. Nem roggyantak meg a srácok, és tizen is sorra dolgozták ki a helyzeteket, aminek meg is lett az eredménye; Abel Dybala csillagos indításából talált be. Végre érezni lehetett a tüzet, hogy akarnak a játékosok, és meg akarják nyerni ezt a meccset. Sajnos megbosszulták magukat a kihagyott helyzetek, mert ahogy az ilyenkor lenni szokott, az ellenfél talált be, így ahelyett, hogy továbbra is a 3 pontért küzdöttünk volna, kezdődhetett újra a kaparás az egyenlítésért. Ez viszont már meghaladta a csapat erejét, így az Empoli győzelemmel távozhatott a Barberából. Furcsa helyzet, de annak ellenére, hogy kikaptunk, nem tudok haragudni a srácokra. Egyértelmü, hogy a védelmünk továbbra is olyan lyukas, mint az ementáli, de hozzá kell tennünk, hogy az Empoli köszönetet mondhat Gavillucci játékvezetőnek. Ezen a meccsen semmi nem jött össze, először a felesleges kiállítás, majd a rengeteg elpuskázott helyzet, de azt mondom, ne legyünk teljesen elégedetlenek, mert a mutatott játék ígéretes volt! Reméljük, hogy legközelebb, jobb helyzetkihasználással és fegyelmezettebb védekezéssel szépen elkezdenek csordogálni a bajnoki pontok!