Semmi változás

Torino-Palermo-110x110Igazából fogalmam sincs, hogy mit is lehetne írni erről a meccsről… Mármint az utolsó meccsünkről. A torinói meccsről. Semmi változást nem véltem felfedezni, továbbra is rossz irányban áll a csapat szekere. Mit áll, gurul lefele.

Egy olyan Torinótól sikerült kikapnunk, akik nem mutattak igazából semmit egy bombagólon kívül. Hogy aztán miért kellett 2 gólos hátrány meg egy kiállítás ahhoz, hogy elkezdjünk játszani, fogalmam sincs!

128612-3

Ha próbáljuk objektívan nézni a dolgokat, a Toro vendégeként kikapni nem szégyen. De az, hogy megint nem voltunk sehol az első 60 percben, az újabb kérdésekre ad okot. Néhány embert nem ártana jegelnie a misternek, hátha a padról beszállókban jobban munkálkodik a bizonyítási vágy, és ez talán segítene megfordítani a dolgokat.

128614-3

Mondjuk szó se róla, pont „ideális” mérkőzésen illene fordulnia a kockának, hiszen a Roma fog a Barberába látogatni. Nagyon nincs mit hozzáfűzni, egy bajnokaspiráns elleni győzelem TALÁN segítene kizökkenni a lejtmenetből. Ugyanakkor már meccsek óta ez megy: TALÁN a Milan ellen idegenben feledtetni tudjuk az otthoni, Carpi elleni X-et. TALÁN majd otthon a Sassuolo ellen kiköszörüljük a San Siróban elszenvedett vereség csorbáját. TALÁN idegenben a Toro ellen most már megmutatjuk, hogy tudunk tökösen is játszani. Szóval újabb TALÁN, ezúttal a Roma ellen otthon. TALÁN MAJD MOST…

Vasárnap – 15:00 PALERMO-ROMA